Meer lokale klanten

Waarom Platform Cherry?

Cherry Internet

1. Meer leads

Voor uw bedrijf kunnen we precies de goede zoekwoorden kiezen, immers wij beschikken over de historische gegevens van zoekcampagnes. Uw platform wordt vervolgens op de populaire zoekmachines geplaatst, waardoor lokale klanten uw producten en of diensten op de eerste pagina kunnen vinden. U bent vervolgens bereikbaar via telefoon, e-mail en contactformulieren.

2. Uw campagne optimaliseren

Uw campagneteam werkt samen met u aan een plan op maat en aan het uitvoeren van uw zoekmachinecampagne. Vervolgens optimaliseert onze krachtige technologie dagelijks uw campagne, zodat u het beste resultaat uit uw budget haalt.

3. Resultaten meten en rapporteren

De resultaten van uw campagne worden 24 uur per dag gemeten. De data uit deze metingen worden uiteraard aan u beschikbaar gesteld zodat u in de gelegenheid bent om alle resultaten van bezoeken aan het portal, e-mails, en telefoongesprekken te gebruiken voor het aanpassen en bijsturen van uw campagne.


Online-zoekmachines zijn nog steeds de manier waarop klanten zoeken naar informatie over lokale producten en diensten. Maar 75% van de zoekers kijkt hierbij niet verder dan de eerste pagina. Hoe kunt u er dan voor zorgen dat zij uw bedrijf online kunnen vinden?

Of klanten nu via het web of hun telefoon zoeken, onze zoekmachine-advertentiedienst Cherry Internet laat uw advertenties zien aan klanten die zoekwoorden invoeren die te maken hebben met uw bedrijf, producten en diensten. Cherry Internet plaatst uw boodschap bij topzoekmachines, zoals Google, Bing, Yahoo! en op talloze lokale zoeknetwerken, zodat u meer lokale klanten uw bedrijf kunnen vinden wanneer ze online zoeken.

Wilt u meer klanten? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Onze gespecialiseerde marketing consultants staan u graag te woord..


Online Marketing, Marketing, Internet Marketing

*Naam

*Email

*Telefoonnummer

Vraag