Uw website hoger in GOOGLE met SEO

Meer Leads door een goede positie in Google

Uw vindbaarheid in google is cruciaal. Een goede positie in de zoekmachines is daarom enorm belangrijk. Bedrijven worden steeds afhankelijker van het internet. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseert Cherry Internet de vindbaarheid van uw bedrijf in de zoekmachines. Wij zorgen dat uw bedrijf zichtbaar wordt met de juiste zoekwoorden zodat u meer relevante bezoekers krijgt. Probeer uw eigen bedrijf eens te vinden in Google met relevante zoekwoorden. Bent u niet vindbaar? Vraag dan de gratis SEO analyse aan. Dan komen wij u graag helpen!

Deze resultaten, worden uw resultaten!

83%

Organisch verkeer verhoging

42%

Bounce Percentage daling

38%

Gemiddelde duur bezoek

21%

Pagina's per sessie

 

Wat u met de SEO Analyse kunt

SEO-Analyse Cherry InternetNa ontvangst van uw aanvraag verdiept één van onze SEO experts zich direct in de vindbaarheid van uw website. Er wordt gekeken naar de zoekwoorden waarop uw site wordt gevonden (of juist niet gevonden), de gebruiksvriendelijkheid, het gebruik van afbeeldingen en tal van andere zaken die de vindbaarheid in Google beïnvloeden.  Hun bevindingen worden samen met een technisch SEO-Analyserapport per e-mail naar u verzonden. Afhankelijk van de uitkomsten van deze analyse kunt u hiermee direct uw website en de vindbaarheid in Google verbeteren.

Enkele dagen na verzending nemen wij contact met u op om uw eventuele vragen te beantwoorden en het rapport toe te lichten.

 

Wilt u weten hoe uw website bovenstaande resultaten kan genereren?

Vraag direct een gratis SEO analyse aan en ontvang deze binnen 24 uur in uw mailbox!

*Bedrijfsnaam

*Uw website

*Email

*Telefoonnummer

Vraag