Onze campagne strategieën worden ontworpen om aan de behoefte van onze klanten en hun marktpositie te voldoen. Wij bieden up-to-date, Pay Per Click diensten met onder meer: Google AdWords Ads,  Display Ads, PPC Remarketing en Social Media Ads.

Wij leveren diensten die onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Wij beheren 24/7 de campagnes voor onze klanten. We monitoren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de maximale ROI ( Return on investment) halen.

Onze goede resultaten zijn het gevolg van onze uitgekiende en op maat gesneden werkwijze die wordt voorzien van een gedetailleerd overzicht met rapportage van alle mogelijke relevante parameters. Onze klanten voor Pay Per Click Advertising krijgen onder meer een overzicht met aanbevolen activiteiten en krijgen de mogelijkheid om hier zelf in te sturen.

Google AdWords Ads

Behaal een positieve ROI via onze PPC search advertising. Besteed uw geld verstandig en maak gebruik van de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame.

PPC Remarketing

Draai uw waardevolle 'potentiële klanten' om tot 'loyale klanten'. Ons team van professionals zal u helpen om nieuwe gebruikers die een belang hebben bij het ontwikkelen van een winstgevende strategie om te zetten tot loyale klanten.

Social Media

Meer klanten en naamsbekendheid voor uw merk, product of dienst genereren? We zullen een sociale reclame strategie ontwikkelen gericht op uw doelstellingen.

Display Ads

Wij bieden individuele display marketing strategieën om naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie te verhogen. Wie een direct response campagne inzet zal merken dat onder meer de naamsbekendheid flink toeneemt.

Video Advertising

Wij zijn experts in online marketing. Ons team staat klaar om u te helpen om de concurrentie voor te zijn door het maken van video-advertenties die de zichtbaarheid van uw merk aanzienlijk zal vergroten.

 

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online met passie te laten groeien.

Reageer vandaag en ontvang maximaal rendement.